• 10.000+  producten bestemd voor de vakman!
  • Advies nodig? Bel ons op  0515 - 415 149
  • Professional? Maak een account aan!

Over ons

Al bijna 50 jaar maakt Florisan BV werk van het toeleveren van meststoffen, potgronden,  gewasbeschermingsmiddelen, zaden, gereedschap aan gemeenten, hoveniers, aannemers, loonbedrijven, tuincentra, campings etc.

In 1975 begon W.F. Groninger met de verkoop van Friese stalmest, molmmest en gedroogde koemest. Sinds 2001 is Florisan uitgegroeid tot een Full Service Groothandel en importeert en distribueert nu o.a. graszaad en graszoden, gereedschappen, meststoffen, potgronden en veenproducten, GBM, PBM, aanleg, decoratie en afwerking.

 

In 2014 heeft Florisan zich uit mogen breiden. 1100m² extra aan opslagruimte is er bij gekomen.

Wij kunnen uw magazijn op afstand zijn. Daarom kunt u erop vertrouwen dat wij een gedegen voorraad bijhouden en dat de producten die wij leveren goed zijn.

Als Florisan hebben wij daarom gekozen uitsluitend producten in te kopen van A-merkproducenten. Mede hierdoor zijn wij ook in staat te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen van de wet- en regelgeving.
 
Florisan heeft in de loop der jaren naast een zeer breed en gevarieerd basis-assortiment voor de diverse seizoenen opgebouwd. Wij zullen altijd blijven zoeken naar mogelijkheden om u te ondersteunen bij uw bedrijfsvoering of het realiseren van meer omzet. Dit doen wij middels inzet van onze eigen expertise of door inschakeling van derden.
 
Onze accountmanagers of die van onze toeleveranciers zijn altijd bereid om met u te kijken naar uw assortiment, evenementondersteuning, productpromotie, -introductie etc.

Florisan is bereikbaar via telefoon, fax, email en webshop.
Naast landelijke 24 uurs levering is afhalen ook mogelijk.