Colonize AG 2kg  • Besteleenheid:
  • Artikelnummer:1548231

Colonize AG

PHC Colonize Ag is een oplosbare biostimulant met probiotische rhizobacteriën en schimmels. De drievoudige werking dient plantengroei op een strategische en natuurlijke wijze. Allereerst is de microbiologie speciaal geselecteerd voor fixatie van stikstof, vrijmaken van o.a. fosfaat, verhogen van chlorofyl gehalte en afbraak van organische materialen. Ten tweede zorgt fulvine voor het mobiliseren van elementen naar de plant en het stabiliseren van celmembranen. Tenslotte stimuleert PHC Myconate de kolonisatie van aanwezige (inheemse) mycorrhiza soorten.

Kolonisatie van mycorrhiza en rhizobacteriën herstelt de benutting door wortels en verbetert de stresstolerantie. Hierbij zorgt o.a. boterzuur voor nieuwe wortelvorming en zorgt snelle kolonisatie voor gezonde plantengroei. De microbiologie herstelt de essentiële biologie voor planten. Mycorrhiza en Trichoderma vergroten het opnamebereik van de plant, verbeteren de nutriëntendichtheid en water buffering.

Dosering:

Vollegrond: 2 kg/ha

Oplossen in 400-800 L water per hectare. Aangemaakt product binnen 4-6 uur verspuiten. Voor herstel van percelen in slechte (bio)conditie kan een aanvullende dosering noodzakelijk zijn. Niet mengen met bestrijdingsmiddelen. Mag gecombineerd met meststoffen worden toegediend.

Verpakkingeenheid: 2 kg
Product trekt vocht aan. Gesloten, droog  en vorstvrij bewaren.
2 jaar houdbaar