Curalia (Twist) spray Buxus Protect Garden 1000ml  • Besteleenheid:
  • Artikelnummer:2411455

Protect Garden Curalia spray Buxus 

voorheen Bayer Twist Plus spray Buxus

Curalia spray Buxus is bestemd als schimmelbestrijdingsmiddel op siergewassen in de tuin en op kamerplanten en bestaat uit 2 verschillende actieve stoffen.

Naast de werking tegen o.a. meeldauw, sterroetdauw, roest en bladvlekkenziekte is Twist plus spray buxus ook effectief tegen de veel voorkomende buxusschimmel (cylindrocladium en volutella). Curalia spray Buxus kan worden gebruikt op sierplanten in de tuin en kamerplanten. 

  • Schimmels worden direct aangepakt tot in de plant
  • Met beschermlaag op het blad.

Toepassingsmethode: Sprayen

Toepassingsadvies
Ter bestrijding van echte meeldauw ('t wit), bladvlekkenziekte, buxusschimmel (o.a. cylindrocladium en volutella) en roest. Zodra aantasting zichtbaar is, een behandeling uitvoeren. De behandeling indien nodig om de 10-21 dagen herhalen. Dosering: Beide kanten van het blad bespuiten tot er een dun laagje op het blad zichtbaar is. Voorkom dat de spuitvloeistof van het blad afdruipt.

Voorzorgsmaatregelen
Om resistentie te voorkomen mag het middel maximaal 3 keer per seizoen worden toegepast. Bloemen van bijvoorbeeld Petunia’s, Geraniums en Verbena’s zijn gevoelig en kunnen afsterven bij directe bespuiting hiervan.

Werkzame stoffen: tebuconazool en trifloxystrobin
Gehalte: resp. 0,125g/L en 0,125g/L
Registratie nummer: 13417 N

Verpakking: 1000ml
klaar voor gebruik