Insect Clean - Spider Free (Gebruiksklaar)  • Besteleenheid:
  • Artikelnummer:1901416

Insect Clean - Spider Free (Gebruiksklaar)

Spinnen overlast?
Insect Clean-Spider Free RTU gebruiksklaar is veilig voor mensen kinderen , planten en dieren. Is 100 % biologisch afbreekbaar en niet giftig! - dus geen spuitlicentie nodig. Geeft geen belasting voor het grondwater.
Is in water oplosbaar, transparant en vlekt niet!
Heeft geen etsende werking op glas, gegalvaniseerde materialen, aluminium, kunststoffen, RVS, chroom, keramiek, porselein of emaille. Zorgt voor een langer behoud van uw schilderwerk.
is zelfs bruikbaar in de voedingsindustrie.

Preventief spuiten, vroeg in of het best nog voor het spinnenseizoen (april t/m augustus), bespaart u het smerige werk de spinnen en hun uitwerpselen te verwijderen, zodat uw huis meteen al vanaf het begin van het seizoen spinvrij is en blijft. In het naseizoen (vanaf augustus) is het de beste tijd voor de tweede behandeling, zodat de spinnen in de winter geen nieuwe nesten gaan maken en de spinnenplaag in het voorjaar weer terug is.
Hoe lang blijft de impregnerende werking van AntiSpin effectief?
Na gebruik van Antispin zijn de behandelde oppervlakten, afhankelijk van de weersinvloeden en spinnenpopulatie, tot 6 maanden lang beschermd tegen spinnen en hun uitwerpselen.
Het schilderwerk blijft ook langer mooi door de beschermende laag en het spinvrij blijven vervuiling van spinnen en andere insecten uitwerpselen.

Verpakkingeenheid: 500ml RTU