Gardena 8136-20 pulserende Sector- en Cirkelsproeier Premium  • Besteleenheid:
  • Artikelnummer:8081362

Gardena Premium pulserende Sector- en Cirkelsproeier 

De sproeier voor grote oppervlakken - met spike

De Gardena Premium Pulserende sector- en cirkelsproeier besproeit zonder moeite grote oppervlakken. De sproeier is gemaakt van een robuuste combinatie van metaal en kunststof. Hierdoor is de sproeier zeer stabiel.
Speciaal afleesbare instelringen voor eenvoudige, nauwkeurige sectorinstelling, van 25° tot 360°. De geselecteerde sector kan altijd vanaf deze stelringen worden bekeken. De zeer precieze, koperen spuitmond zorgt voor een precieze verdeling van het water. U kunt het bereik instellen met de grote, eenvoudig te gebruiken draaiknop, met softgrip voor comfortabele, traploze instelling van de reikwijdte. Dit kan worden ingesteld van 5 m tot maximaal 12,5 m. Er kan een oppervlak van 75 m² tot maximaal 490 m² worden besproeid.
De schroefdraad wordt op de sproeikop geschroefd en heeft een diameter van 21 mm (G 1/2). De sproeier wordt op een metalen spike gemonteerd. Hiermee kan de Gardena Premium pulserende sector- en cirkelsproeier eenvoudig in het gazon worden geplaatst. En de sproeier kan net zo gemakkelijk weer ergens anders worden neergezet.
De sproeier is voorzien van het verbindingsstuk en de einddop van het Garden System. U kunt hem meteen gebruiken.
Met het Gardena Kraanaansluitstuk (901-50 / 18201) kunnen er meerdere sproeiers op elkaar worden aangesloten. Grote oppervlakken kunnen zonder problemen worden besproeid.

Sproei-oppervlak: 75 - max. 490 m²
Besproeiingssector: 25° – 360°
Reikweidte: 5 - max. 12,5 m